offerte aanvraagformulier voor o.a. foto en dia op dvdMKB Keurmerk

mkbOK staat voor'Weten met wie U zakendoet' en is bestemd voor zowel consument als bedrijf.
Studio Maarten de Vries garandeert optimale kwaliteit en klanttevredenheid.

Keurmerk mkbOK - klik voor gegevens

PERSBERICHT mkbOK

Foto's en dia's digitaliseren en overzetten

Beschikt u nog over dia's, foto's of negatieven, en u weet niet wat u er mee moet doen? Bijvoorbeeld omdat u geen projector heeft.
U wilt graag uw diacollectie met anderen delen? Een mogelijkheid om de analoge dia op DVD te zetten is dan wellicht wat u zoekt.

Via deze service kan ik uw ingeraamde 35mm dia's overzetten naar een door u aangegeven digitale drager zoals een DVD of Cd-rom, zodat uw dierbaar beeldmateriaal altijd gewaarborgd blijft.

U kunt kiezen tussen twee verschillende kwaliteiten. De standaard resolutie om uw dia's op televisie te bekijken en voor fotoprints tot 15 x 10cm. Als u het materiaal bijvoorbeeld wil bewerken of op A4 formaat wil uitprinten kies dan voor de hoge resolutie.

Het digitaliseren van uw dia's gebeurt met een professionele diascanner. Hiermee kan ik u een optimale kwaliteit en een snelle service garanderen. Uw beeldmateriaal wel graag aanleveren in de juiste volgorde.

Dia's

Foto slideshow

Daarnaast is het ook mogelijk een slideshow (diavoorstelling) van uw dia's of negatieven te maken zodat u deze via uw DVD-speler comfortabel op televisie kunt bekijken. De dia's zullen dan met regelmatige tussenpozen op uw televisiescherm verschijnen. Indien u dat wenst kunnen de beelden worden ondersteund met uw favoriete muziek, teksten en eventueel effecten.

Standaard zet ik een menu op deze DVD. Tevens worden de beelden als JPEG bestand opgeslagen (in een aparte map op de DVD). Deze kunt u gebruiken om te bewerken of te printen.

Dit kan natuurlijk ook allemaal met uw digitale foto's!Bedrijf- of productpresentatie

Door middel van foto's kan een gehele bedrijf- of productpresentatie worden gemaakt. De foto's dienen digitaal aangeleverd te worden. terug