offerte aanvraagformulier voor het overzetten van 8mmMKB Keurmerk

mkbOK staat voor'Weten met wie U zakendoet' en is bestemd voor zowel cmijument als bedrijf.
Studio Maarten de Vries garandeert optimale kwaliteit en klanttevredenheid.

Keurmerk mkbOK - klik voor gegevens

PERSBERICHT mkbOK

Hoe werkt het precies?

U hebt besloten om uw geluid- of beeldmateriaal veilig te stellen en het op een DVD, CD of externe Hard Disk te laten zetten, maar u weet niet precies hoe dit aan te pakken of u vraag zich bijvoorbeeld af hoeveel minuten film er op de 8mm filmspoelen staat? Hieronder leggen we u duidelijk in vijf stappen uit hoe het bij ons werkt.Stap 1: verzamel het materiaal.


U zoekt uw materiaal bij elkaar en nummert het eventueel in de volgorde dat u het wil laten overzetten. Dan gaat u bekijken hoeveel minuten film- of videomateriaal u hebt. Bij video staan het aantal minuten op de tape zelf. Bij de 8mm smalfilms is het iets omslachtiger. Via onderstaande tabel kunt u ongeveer te weten komen hoeveel minuten smalfilm materiaal u heeft.


Diameter spoel Aantal meters Aantal minuten
± 7 cm 15 meter 3,5 minuten
± 13 cm 60 meter 13 minuten
± 15 cm 90 meter 20 minuten
± 18 cm 120 meter 26 minuten
± 21 cm 180 meter 40 minuten
± 25 cm 240 meter 52 minuten


Stap 2: Vraag een offerte aan


Zodra u het aantal spoelen en minuten weet, ga dan naar onze pagina waar onze prijzen duidelijk staan aangegeven, om te kijken wat de kosten zijn. Klik hier voor onze prijzen!

U kunt ons ook mailen voor een prijsindicatie. Dan kunt u ook eventueel aanvullende wensen aangeven, bijvoorbeeld of u bepaalde achtergrondmuziek of teksten wil laten toevoegen of dat u extra exemplaren er bij wil hebben.Stap 3: Drie mogelijkheden van transport


Als u akkoord gaat met onze offerte dan kunt u het materiaal langsbrengen op ons inleverpunt in Stadskanaal. Dit gaat op afspraak per e-mail of telefoon. Hieronder de contactgegevens:

Inleverpunt: Studio Maarten de Vries
Cereskade 4
9503 GB StadskanaalPostadres: Studio Maarten de Vries
Oosterkampen 14
9536 PP Ees


Telefoonnummer: 0599-856066
E-mail adres: maarten@studiodevries.com

U kunt het ook opsturen naar ons postadres in Ees. verzend uw materiaal dan goed verpakt en altijd aangetekend, dit geeft u de hoogst mogelijke garantie op een veilig transport per post. Bij PostNL kost dit € 9,74 (t/m 10 kg). Via "track en trace" kunt u de status van het transport volgen.

Een derde mogelijkheid is dat wij het ophalen of afleveren. Dit doen wij tegen een tarief van € 0,19 per kilometer. Dit wordt berekend vanaf het adres in Ees. Bestellingen boven de 500 euro kunnen in de directe omgeving van Ees en Stadskanaal gratis worden opgehaald en afgeleverd.Stap 4: Uitvoering van uw opdracht.


Zodra wij uw materiaal in ons bezit hebben voeren wij de opdracht uit. Daarbij houden wij een levertijd van drie tot vier weken aan. Uiteraard houden wij u op de hoogte over de gang van zaken. Als u er voor gekozen hebt om het op DVD te laten zetten dan krijgt u het geheel keurig in een DVD-doosje met een standaard inlay aangeleverd. Wilt u een hoesje met daarop snapshots uit uw eigen film- of videomateriaal klik dan hier voor een voorbeeld. Mocht u er voor gekozen hebben om het op een externe Hard Disk te laten zetten dan kunt aangeven in welk formaat u dat wil. Het meest gangbare formaat is MPEG2 of MP4.Stap 5: Uw opdracht is klaar.


Op het moment dat wij de opdracht afronden berichten wij u hierover. Afhankelijk van uw keus kan de opdracht samen met uw materiaal weer bij ons inleverpunt opgehaald worden of dat wij het retour sturen of langsbrengen. Betaling kan zowel contant of middels een bankoverboeking. De factuur dient binnen 3 dagen na factuurdatum betaald te worden.

Wij weten hoe dierbaar en kostbaar uw herinneringen zijn.
Neem daarom contact met ons op, ook als u verder nog vragen hebt.