offerte aanvraagformulier voor o.a. uw Super 8 naar DVDMKB Keurmerk

mkbOK staat voor'Weten met wie U zakendoet' en is bestemd voor zowel consument als bedrijf.
Studio Maarten de Vries garandeert optimale kwaliteit en klanttevredenheid.

Keurmerk mkbOK - klik voor gegevens

PERSBERICHT mkbOK


Trouw label 1
   Week der Besten label
  Nelli Cooman games label
    TV NOORD label

Een persoonlijke en unieke DVD hoes

Als uw film- of videomateriaal eenmaal gedigitaliseerd en naar DVD is weggeschreven dan wilt u de DVD's natuurlijk netjes in een
DVD doosje afgeleverd zien. Dit zijn in de regel dunne doosjes van stevige kwaliteit. Afhankelijk van de grootte van uw opdracht kunnen dit zowel dubbele als enkele DVD doosjes zijn.

Maar om echt de puntjes op de i te zetten en uw opdracht compleet af te maken, kan ik voor u een persoonlijke DVD hoes ontwerpen. Dit voor een kleine meerprijs van € 7.50 p.st. of € 10, - p.st. voor een dubbel DVD doosje.

Op de voorkant wordt dan de titel geplaatst met daaronder beelden uit uw film- of videomateriaal. Op de achterkant staan de hoofdstukken vermeld. Dit geldt alleen als er duidelijke leesbare tekst op het materiaal vermeldt staat. Dan bedoel ik op de filmspoelen, videobanden of de dozen waar ze in zitten. Natuurlijk kunt u zelf ook teksten aangeven die u op de hoes vermeldt wilt hebben. Dit kan bijvoorbeeld per e-mail of dat u het op papier zet en bij het materiaal insluit.

Hieronder enkele voorbeelden van DVD hoezen. De Super 8 naar DVD hoes (derde van boven aan de rechterkant) is de lay-out met snapshots, maar dan uiteraard uit uw eigen beeldmateriaal.


Klik hieronder op de foto's voor een vergroot voorbeeld van de hoezen.

Bruiloft cover 1
Bruiloft cover 2
Week der Besten cover
Schoppenfabriek Streuding cover
Nelli Cooman games dvd cover
Super 8 naar dvd cover
TV NOORD dvd cover
Christelijk Mannenkoor dvd cover
terug