offerte aanvraagformulier voor super 8 naar dvdMKB Keurmerk

mkbOK staat voor'Weten met wie U zakendoet' en is bestemd voor zowel consument als bedrijf.
Studio Maarten de Vries garandeert optimale kwaliteit en klanttevredenheid.

Keurmerk mkbOK - klik voor gegevens

PERSBERICHT mkbOK

Super 8 naar DVD

Studio Maarten de Vries zet uw oude smalfilms in hoogwaardige kwaliteit over op DVD zodat u blijvend kunt genieten van al die speciale momenten. Denk hierbij aan Super 8, Single 8 en de normale of standaard-8mm film, ook Dubbel 8 genoemd.

Het digitaliseren van de smalfilms gebeurt met professionele film transfermachines. Hiermee wordt zonder enig kwaliteitsverlies gedigitaliseerd. Dat betekent geen flikkeringen in het beeld en natuurlijke kleuren zoals ze oorspronkelijk zijn opgenomen.

Lassen worden gecontroleerd en daar waar nodig vervangen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van o.a. een plakpers en een aanloopstrook. Tijdens de transfer wordt de filmstrook tussen twee cleanrollen gereinigd. Audio, indien aanwezig op de spoel, wordt automatisch mee gedigitaliseerd.

Doordat er 1 op 1 met de machine wordt gewerkt is er volledige aandacht bij het proces en wordt er extra zorg besteed aan uw filmmateriaal.

Met videobewerking software kan evt. beeldruis of storing worden verwijderd zonder dat er belangrijke beelden verloren gaan. Tevens is het mogelijk om tegen een kleine meerprijs het beeldmateriaal verder naar wens aan te passen op creatieve wijze. Dit betekent dat er teksten en muziek kunnen worden toegevoegd indien u dat wenst.

Hieronder een voorbeeld:De films worden standaard overgezet naar een DVD. Die wordt daarbij voorzien van een overzichtelijke menustructuur.
Als u de bestanden zelf wilt bewerken dan kunnen wij een externe Hard Disk voor u leveren. De digitale bestanden kunnen dan in het AVI formaat (of MPEG, WMV, MOV etc.) worden overgezet.

De DVD's worden afgeleverd in een dunne DVD-box met een standaard DVD-inlay (hoes). Tegen een kleine meerprijs worden de insteekhoesjes speciaal voorzien van snapshots uit uw aangeleverde materiaal.

Bekijk hier enkele voorbeelden van speciale DVD hoezen.

terug