offerte aanvraagformulier voor o.a. een uitvaartreportageMKB Keurmerk

mkbOK staat voor'Weten met wie U zakendoet' en is bestemd voor zowel consument als bedrijf.
Studio Maarten de Vries garandeert optimale kwaliteit en klanttevredenheid.

Keurmerk mkbOK - klik voor gegevens

PERSBERICHT mkbOK

Videoreportage

Heeft u hulp nodig bij het vastleggen van een bijzondere gelegenheid? Ik maak videoregistraties van uitstekende kwaliteit over uiteenlopende onderwerpen zoals bijvoorbeeld trouwpartijen, bedrijfsfeestjes of sportevenementen. Bij het registreren sta ik op het juiste moment op de juiste plaats en gebruik ik minimale belichting.

Uitvaartreportage

Ook voor het maken van uitvaartreportages van crematie of begrafenis kunt u bij mij terecht. Speciaal het vastleggen van een uitvaart doe ik met veel respect en zo onopvallend mogelijk zodat het niet als storend wordt ervaren.HD kwaliteit

Voor het registreren gebruik ik een 1080i HD camera en/of de handzame prosumer camera met 3ccd. Hiermee kan ik professionele producties opnemen met HD kwaliteit.

Ik monteer de beelden met muziek naar uw eigen keuze en lever deze af in een keurige DVD-box met een persoonlijke omslag.

Prijsindicatie

Voor een globale en vrijblijvende prijsindicatie kunt u op de button linksboven drukken. Op dit formulier kunt u gemakkelijk uw keuzes aangeven en naar mij toesturen. Vervolgens zal ik aan de hand van uw gegevens een prijs berekenen en naar u toesturen.

Het bepalen van de exacte prijs is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en budget. Daarvoor zal ik uiteraard eerst met u in overleg gaan.

terug