offerte aanvraagformulier voor video naar dvdMKB Keurmerk

mkbOK staat voor'Weten met wie U zakendoet' en is bestemd voor zowel consument als bedrijf.
Studio Maarten de Vries garandeert optimale kwaliteit en klanttevredenheid.

Keurmerk mkbOK - klik voor gegevens

PERSBERICHT mkbOK

Professioneel uw video opnames laten digitaliseren en naar DVD overzetten

Via deze service kan ik uw video naar DVD omzetten.
Dit geldt voor bijna elk denkbaar systeem zoals: VHS, VHS-C, Betamax, Video2000, Mini-DV, Video-8, Hi-8 en Digital 8. Ook is het mogelijk om videobestanden naar een ander medium over te zetten. Bijvoorbeeld op een externe harde schijf of op een Blu-ray DVD schijf.

Video naar DVD

Op een DVD past maximaal 120 minuten videomateriaal.
Indien een band langer is, zal er automatisch worden begonnen op een tweede DVD schijf. Door de optimale kwaliteit van de MiniDV bandjes is dit medium beperkt tot 60 minuten film per DVD.

Mocht u eventueel nog een ander zeldzaam video formaat bezitten en deze willen laten digitaliseren, neem dan a.u.b. even contact met mij op. De kans is groot dat ik ook deze video naar DVD kan overzetten.

Reparatie van kapotte videobanden.

Als uw videobanden voor langere tijd niet meer zijn afgespeeld bestaat er een kans dat de tape in de loop der tijd is vast geplakt waardoor deze niet meer goed draait. Hierdoor kan de band vastlopen in uw videorecorder. Of andersom, uw videorecorder werkt niet meer goed en kan daardoor uw videoband beschadigen. Vaak wordt dan gedacht dat de tape definitief kapot is en dat de beelden verloren zijn. Dit hoeft niet zo te zijn want de tape kan in de meeste gevallen gerepareerd worden.

Ik repareer video2000, Betamax, U-matic, Super VHS, VHS-C, MiniDV, Video8, Hi8, Digital8 en VHS video banden.

Hieronder de kosten voor het repareren van uw video materiaal:


terug