offerte aanvraagformulier en huur eerst een 8mm viewer



MKB Keurmerk

mkbOK staat voor'Weten met wie U zakendoet' en is bestemd voor zowel consument als bedrijf.
Studio Maarten de Vries garandeert optimale kwaliteit en klanttevredenheid.

Keurmerk mkbOK - klik voor gegevens

PERSBERICHT mkbOK

8mm viewer verhuur

U wilt uw 8mm films laten digitaliseren en overzetten op DVD, maar wil eerst graag weten wat er op staat? Studio Maarten de Vries heeft de ideale oplossing voor u. Huur een handmatige 8mm viewer en bekijk uw film spoelen eerst rustig zelf. Een projector of projectiescherm is dan natuurlijk niet nodig.

Een viewer is gemakkelijk te bedienen. Trek beide armen uit, in werkpositie. Plaats de volle spoel op de linker (terugspoel) arm. Zorg ervoor dat de perforatie zijde (gaatjes) van de film naar u toe gekeerd is. Plaats een lege spoel op de rechter arm. Laad de film (volgens de afbeelding op de viewer) in het tandwielmechanisme. Let er wel op dat de tanden goed in de gaatjes van de film vallen. Stop de stekker in het stopcontact, schakel de lamp aan en u kunt door aan de hendel te draaien uw film bekijken. Deze wordt via spiegels op het kleine schermpje van de viewer geprojecteerd.

Mocht u in het bezit zijn van veel spoelen, dan kunt u eventueel via de viewer een selectie maken uit uw materiaal. Ook kunt u de films gemakkelijk sorteren en nummeren zodat de filmbeelden op de door uw aangegeven volgorde op DVD geplaatst kunnen worden.

Een ander voordeel om de film op een handviewer te bekijken is, dat de druk op de film een stuk minder groot is dan bij een oude filmprojector, waardoor de kans op beschadiging van de film minimaal is.

Drie 8mm editor viewers heb ik beschikbaar voor verhuur:



Verhuur kost € 5,00 per week. Elke dag extra kost 1 euro per dag. De verzendkosten zijn 2 X € 6,75 (heen en terug). Een lege spoel (van 18 cm diameter) wordt bijgeleverd. Informeer eerst vooraf of er een viewer voor u beschikbaar is.


terug