offerte aanvraagformulier voor o.a. een website laten makenMKB Keurmerk

mkbOK staat voor'Weten met wie U zakendoet' en is bestemd voor zowel consument als bedrijf.
Studio Maarten de Vries garandeert optimale kwaliteit en klanttevredenheid.

Keurmerk mkbOK - klik voor gegevens

PERSBERICHT mkbOK

Een professionele klantvriendelijke website laten maken

Ook altijd een eigen website willen hebben om bijvoorbeeld uw interesses of hobby's wereldwijd te presenteren of te delen met anderen? Of u wilt geld verdienen met uw nieuwe website, maar u heeft geen zin in al die technische rompslomp die bij het bouwen én onderhouden van uw website komt kijken?

Er is veel gebruiksvriendelijke software te koop voor webdesign. Maar voor een professionele site komt er veel meer bij kijken. Schaf dus geen dure software aan maar laat mij u het werk uit handen nemen.

Studio Maarten de Vries ontwikkelt, bouwt en onderhoudt websites voor zowel particulieren als bedrijven. Door de kleinschalige aanpak van een éénmansbedrijf kan dit tegen lage kosten.

Of u nu een eenvoudige website wilt laten maken of een meer gecompliceerde, of u het onderhoud van uw website zelf wil doen of uitbesteden, hier kunt u de website laten maken die aan uw wensen voldoet.

Als u een website wilt laten maken denk dan alvast na over de volgende vragen:SEO - Zoekmachine optimalisatie

Studio Maarten de Vries houdt tijdens de bouw van uw website al rekening met de belangrijkste technische factoren om uw website beter vindbaar in de zoekmachines maken.Kosten

U kunt bij mij een 5-pagina website laten maken voor € 345.
Een website met meer pagina's kost € 60 voor elke extra pagina. Bovenstaande kosten zijn éénmalig.

Daarnaast zijn er terugkerende (hosting) kosten die variëren. Dit is afhankelijk van de benodigde ruimte en dataverkeer. Meer pagina's betekend hogere jaarlijkse kosten. Hieronder een overzicht:

ECONOMY pakket:

€ 90,- per jaar

1 tot 5-pagina website

DELUX pakket:

€ 120,- per jaar

6 tot 10-pagina website

PREMIUM pakket:

€ 200,- per jaar

11 en-meer-pagina website


terug