DIA'S EN FOTO'S SCANNEN

Digitaliseren en overzetten van dia's en foto's

Foto's en dia's scannen

€ 0,35 (per dia/foto)

Dia's & foto's digitaliseren

Heb jij nog dia's en je weet niet hoe je ze moet bekijken omdat je geen projector meer hebt. Of je wilt graag jouw dia of foto collectie met anderen delen via social media? Een mogelijkheid om jouw analoge dia's of foto's te digitaliseren en over te zetten is dan wellicht wat je zoekt.


Via deze service kunnen wij jouw ingeraamde 35mm dia's overzetten naar een door jou aangegeven digitale drager zoals een CD-rom, USB-stick of een externe harde schijf zodat jouw dierbare herinneringen altijd gewaarborgd blijft.

Foto en dia beeldmateriaal

Verschillende resoluties

Je kunt kiezen tussen twee verschillende kwaliteiten. De standaard resolutie van 600 dpi om jouw dia's op televisie te bekijken en voor fotoprints tot 15 x 10 cm. 


Als je het materiaal bijvoorbeeld wil bewerken of op A4 formaat wil uitprinten kies dan voor de hoge resolutie van 1200 dpi. Andere resoluties zijn bespreekbaar.


Het digitaliseren van jouw dia's gebeurt met een professionele diascanner. Hiermee kunnen wij jou een optimale kwaliteit en een snelle service garanderen. Het beeldmateriaal wel graag aanleveren in de juiste volgorde.

Van fotoalbum naar diashow

€ 35,-

Foto/Dia slideshow

Daarnaast is het ook mogelijk een slideshow (diavoorstelling) van jouw dia's of foto's te maken. De beelden zullen dan met regelmatige tussenpozen op het televisiescherm verschijnen. Indien jij dat wenst kunnen de beelden worden ondersteund met jouw favoriete muziek, teksten en eventueel effecten.


Kies je ervoor om het op DVD te laten zetten dan plaatsen wij daar standaard een navigatie menu op. Tevens worden de beelden als JPEG bestand opgeslagen (in een aparte map op de DVD). Deze kun je gebruiken om te bewerken of te printen.


Dit kan natuurlijk ook allemaal met jouw digitale foto's!

  • Op zoek naar iets specifieks?

    We have over 9000 articles!