Team Studio Maarten de Vries

Studio Maarten de Vries

"TEAM WORK MAKES THE DREAM WORK"

Wie zijn wij:

Maarten de Vries

Maarten de Vries

Eigenaar Studio Maarten de Vries en Webdesigner 

Ingrid de Vries-Klok

Ingrid de Vries-Klok

Mede-eigenaar Studio Maarten de Vries

Het Team achter "Studio Maarten de Vries"

Mijn naam is Maarten, 47 jaar, oprichter en eigenaar van Studio Maarten de Vries. In het verleden heb ik de opleiding voor 3D-tekenaar gevolgd bij het bedrijf van mijn vader. Daarnaast ben ik een allround webdesigner met tien jaar werkervaring in het bouwen, beheren en onderhouden van dynamische gebruiksvriendelijke websites en webwinkels. 


Mijn partner Ingrid, 40 jaar, heeft Sales & Marketing Trainingen gevolgd en is makelaar geweest, waar zij ook te maken heeft gehad met fotografische vormgeving. Daarnaast heeft zij veel ervaring met verschillende computerprogramma’s en besturingssystemen.  Wij hebben elkaar in 2004 ontmoet bij een farmaceutisch bedrijf waar we allebei jarenlang microscoop- en fijnmatig werk hebben gedaan in een cleanroom. 


Wij zijn een enthousiast team en delen allebei de passie voor het veilig stellen van historisch beeld- en geluidsmateriaal. Dit in combinatie met onze grafische achtergrond heeft in 2009 geleid tot het oprichten van "Studio Maarten de Vries". Een professioneel Multimedia bedrijf gespecialiseerd in het digitaliseren en overzetten van oude 8mm films en videobanden waarbij er gewerkt wordt vanuit de locaties Stadskanaal en Pekela.

 

Wij staan voor hoge kwaliteit, transparantie en klantvriendelijkheid.

Wat anderen over ons zeggen

Koning W. A. Toren in beeld brengen in Rotterdam

Heel prettig om mee te werken. Correct, goede vakman met grote kwaliteiten. Kijk maar naar zijn records. Zeer aan te bevelen!

Jaap van Ballegooy

 • Digitaliseren 8mm films in Stadskanaal

  Studio Maarten de Vries heeft voor ons, Historische Vereniging Carspel Oderen, zeer oude films gedigitaliseerd. Geheel behandeld naar onze wensen en een zeer goed product. Voor ons een adres om meer te gebruiken!  

  J.Mittelmeijer

 • Overzetten film op DVD in Zeist

  Ik heb single 8 filmpjes op DVD laten zetten. Zelf durfde ik er niets mee te doen omdat ze erg hard waren geworden en steeds afbraken. Maarten de Vries is goedkoper dan anderen, maar daar is kwalitatief niets van te merken. De communicatie is goed, ook over de aflevering die snel en conform de afspraken verliep. Petje af voor Maarten de Vries

  Jager

 • Omzetten 8mm filmpjes naar DVD in Stadskanaal

  Afgelopen december heb ik Studio Maarten de Vries de tweede opdracht gegeven om 35 jaar oude 8-mm films en een aantal videobanden om te zetten naar DVD. Net als de eerste keer ben ik zeer tevreden. De prijs/kwaliteit is super evenals de service. Zeer klantvriendelijk. Van harte bij u aanbevolen!

  Anja Liefers

 • Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.